A k á r . A m i k o r .

mosthazudj

mosthazudj

Friss! - Szenzációs húzással járhat túl a kormány a bevándorlók eszén!

Névtelen forrás!!!

2015. július 15. - unto yost

Mint tudjuk, épül a "Kerítés™", avagy Déli Műszaki Határzár™ (DMH™), s mint ilyen, köztudott, hogy lehet akármilyen magas, akár bábeli is, azonban "úgyis" 80 centiméternél fogja átvágni az rafinált ellenség. Mint a rák, csípik szét, ami útjukba kerül, illetve szemetelnek. Ez sem nem környezetbarát, sem nem EU-komform, sem nem píszí, és távolról sem szexi!

Ebben a rákos, bábeli, pokoli forgatagban hivattattak tisztelve szeretett vezetőink és kompániájuk a Szent és Örök Célért folytatott harcba (ti. Európa védelme) küzdve küzdésre és bízva bízásra. E célt szolgálhatja a kormánypártok egy máig még titkosnak hitt, vélt, illetve azzá tett, vált javaslata, melyet egy nevét semmilyen körülmének között sem vállaló, állítólag "kisebbik kormányparty" képviselője osztott meg velünk egy közelmúltbéli estén, egy csendes borozgatás alkalmával. Hangjában árnyalatnyi dicsekvéssel vegyült, - esetleg vegyített - büszkeséggel elmondta: arra büszke, hogy a Kompánia munkáját közelről segítheti - ha csupán szavazatával és elvi támogatásával is -, abban a "nagy vállalatban", melyet a "világ teremtett rendje feletti őrködés isteni küldetése" jelent. (vö.: Gyáva népnek nincs hazája, illetve Magyarország a magyaroké.)

Nos, a megoldás a határzár műszaki jellegéből* adódik. Hasraütésszerűen egyszerű ötleten alapszik a megoldás, mégpedig a műszaki határzár mondhatni Achilles-sarkán, ami - mint írtuk -, 80 cm-es magasságban van. Ott vágják át. Nos, a még fontolgatott, ízlelgetett, szopogatott, szarban megforgatott ötlet szerint, ebben a magasságban, 75-tól 85 cm-es magasságig lesz

 

10 cm rés! Hézag! 10 cm semmi! 

 

Ezt úgy kell elképzelni, mint "egy 175 km hosszú levélbedobó-nyílást". A kéz átfér rajta, a fej ellenben nem. A kezüket be tudják majd nyújtani, ez önmagában még nem határátlépés, csak határátnyúlás, de semmiképpen sem határátjutás - "az ember ugyanis lábbal lép, nem kézzel" -, a lába viszont csak azoknak érne le abból a magasságból, akinek nem elég vékony, hogy a résen átférjen. (Az ún. "antropológiai extremitásokkal visszaélésből eredő, nem kikényszerített határátjutásokból adódható" 0,003-6,8%-os hibahatárt bekakulálták a számításokba.) Azonban a "fej künn marad", így a száj is, a napnál világosabb, hogy fizikai képtelenséggé válik az agyafúrt támadók számára Magyarország területén kimondani, hogy "refudzsi". A Kompánia ezzel be is engedi őket, és nem is. "Mint a mesében a lány". Habár a kiötlő zseni személyét nem nehéz kitalálni, eltekintenénk most megnevezésétől, kapcsolódó mondandóját nem ismervén.

Ettől a körmönfont megoldástól sokat vár a kompánia, így némi rezsicsökkentés™-ként is felfogható költségmegtakarítást - "hiszen a semmi nem sok pénzbe kerül, viszonylag olcsó, de hangsúlyozni kell, hogy viszonylag". Várható még az úgynevezett illegális menekült-kérelmek beadásának automatikus "elnépszerűtlenedése" **, vagy például a Magyar Zsenialitás ezen ötletben való megnyilvánulásának az országimázsra gyakorolt jótékony, gazdaságélénkítő, mágnes-hatása, elképzelhetők akár Guinessrekord-címek (amennyiben lesz elegendő bedobott levél) vagy újabb nagy tornák.  

 *ergo ember általi legyőzhetőségéről (in: Semmilyen Zsolt: A lét! Bp., 1992.)  

**elmaradozgatódósságosság 

A bejegyzés trackback címe:

https://mosthazudj.blog.hu/api/trackback/id/tr37629088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása